Τηλ.::
Κίνα ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες κατασκευαστής
JC Bio-Tech Co., Ltd.

JC Co. Biotech, ΕΠΕ.

 

Εσωτερικοί φαρμακευτικοί μεσάζοντες Europe& Βόρεια Αμερική ανεφοδιασμού. Κινεζικός χημικός προμηθευτής ειδικός στη λεπτούς χημική ουσία, τη γεύση, την πρόσθετη ουσία τροφίμων, το φαρμακευτικό είδος και τους μεσάζοντες.

Αρχική Σελίδα

JC Bio-Tech Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

JC Bio-Tech Co., Ltd.

 

JC Co. Biotech, ΕΠΕ.
JC η Co. Biotech, ΕΠΕ είναι ένας κορυφαίος κινεζικός χημικός προμηθευτής ειδικός στη λεπτούς χημική ουσία, τη γεύση, την πρόσθετη ουσία τροφίμων, το φαρμακευτικό είδος και τους μεσάζοντες. Το θέρετρο σε το περίπλοκη τεχνολογία, η επιχείρηση ενσωματώνει την Ε&Α, παράγοντας, λειτουργών και εμπορικός σε ένα οργανικό σύνολο.
      Επενδύουμε το μεγάλους κεφάλαιο και τους εγκεφάλους στην Ε&Α, που αναπτύσσει τα νέα προϊόντα και που καινοτομεί τις νέες τεχνικές, για να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση της αγοράς. Όλα τα προϊόντα από τις εγκαταστάσεις μας είναι τα φρούτα έξω του τμήματος Ε&Α, που φθάνει στα προηγμένα πρότυπα της εγχώριας αγοράς, πολλές από την οποία φθάνουν στο διεθνές πρότυπο. 
 
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : Κα-SHING

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 500000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Επιχείρηση που ιδρύεται το Μάιο του 2009, συμμετέχων κυρίως στη νέα ιατρική, τα λεπτά χημικά προϊόντα και την έρευνα και την ανάπτυξη μεσαζόντων, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Η επιχείρηση έχει μια ομάδα ισχυρής δυνατότητας της νέων ανάπτυξης προϊόντος και της παραγωγής του πεπειραμένου ανώτερου τεχνικού και διοικητικού προσωπικού, ώστε να εξασφαλιστεί ότι εμείς στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων και το μετασχηματισμό του όγκου παραγωγής, ταχύτητα, ποιότητα στην εσωτερική κυριάρχη θέση.

υπηρεσία της εταιρίας

Φαρμακευτικοί μεσάζοντες ανεφοδιασμού, χημικός προμηθευτής ειδικοί στη λεπτή χημική ουσία, γεύση, πρόσθετη ουσία τροφίμων, φαρμακευτικό είδος και μεσάζοντες.

1.Our η επιχείρηση είναι ένα επαγγελματικό κύριο εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα στη φαρμακευτική περιοχή 20years, τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στη Γερμανία, Ισπανία, UK, ΗΠΑ, Αυστραλία, Μέση Ανατολή, και ούτω καθεξής άλλη χώρα, και έχουμε πολύ καλοί ανατροφοδοτούμε από τους πελάτες μας, είχαμε καθιερώσει τις μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις της συνεργασίας

2. Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη τιμή, πρώτης τάξεως υπηρεσία, υψηλό επιτυχές ποσοστό παράδοσης

3. Έχουμε το απόθεμα, έτσι μπορούμε παράδοση γρήγορα στην ίδια την ημέρα όταν λάβετε την πληρωμή.

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε την επιχείρηση τριών κλάδων, αντίστοιχα στο zhuhai και σε wuhan, Co. του Μακάο επιχειρησιακού Κα-SHING εμπορίου, το ΕΠΕ είναι το κεντρικό γραφείο. Το εργοστάσιό μας είναι στη βιομηχανική περιοχή Nanhu Shouyi, ακριβώς από την πλευρά της όμορφης νότιας λίμνης σε Wuhan.

JC Bio-Tech Co., Ltd.
Η αίθουσα Γ, 23$ο πάτωμα, εμποδίζει το Λα 3 αναφέρει, Areia Preta, Μακάο
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες προμηθευτής. © 2014 - 2020 raw-steroid-powders.com. All Rights Reserved.